Underside_slide_musik.jpg

REINHOLD & HANSEN PRÆSENTERER

EN LITTERATURKONCERT 


collage.jpg

Om LITTERATURKONCERTEN, Ishøj Bibliotek, Wenche Charlotte Andreasen, bibliotekar 2016

"Hvilken overraskelse, hvilken fantastisk hyggelig aften!

Hvad kan man forvente sig, når man ikke ved hvad man går ind til?

Biblioteksklubben i Ishøj, Salonen, inviterede en kold aften i februar 2016 sine medlemmer til litteraturkoncert; en aften med forfatter, skuespiller og sanger Robert Reinhold og slagtøjsspiller Frans Hansen.

Og sikken en aften.

Vi oplevede musikalske eksempler på et forfatterskab, fik muntre anekdoter, sørgmodige minder og velvalgte eksempler fra romanen ”Der er aldrig hjul på en drømmeseng” og andre litterære tekster. Alt sammen serveret med et intenst og varmt nærvær.

De 2 herrer er sammenspillede og supplerer hinanden glimrende, og dialogen er krydret med venligt drilleri.

Alt i alt en skøn aften, som vi alle nød meget.

Og hvem kunne dog  vide, at man kan spille på paraply?"

 

Om RUSTVOGN I CIVIL, Musikmagasinet Gaffa, Esben Strunk, 2013

”... den debuterende lyriker er velsignet med en stemme, som gør recitationerne til en fornøjelse i sig selv.”

 


 

I samarbejde med slagtøjsspiller Frans Hansen giver forfatteren, skuespilleren og sanger/sangskriveren Robert Reinhold lune, musikalske og personlige eksempler på sit flerfacetterede forfatterskab, der består af såvel prosa og poesi, som sange og dramatik.

Litteraturkoncerten er en skøn og fleksibel blanding af anekdoter, oplæsning og musikalske tableauer med akustiske udgaver af sangene fra digtsamlingen ”GLASSKÅR I BLODET” og musikalbummene ”RUSTVOGN I CIVIL” og "EN AFTEN PÅ REKONVALESCENSEN".

Litteraturkoncerten varer ca. 50 min. og kan eventuelt suppleres med et foredrag eller samtale om inspiration, kreativitet og sammenfald i det alsidige forfatterskab, der spænder over såvel dramatik, skønlitteratur, musik og poesi.